UITNODIGING

Voorlichtingsbijeenkomst Open Oproep voor deelname aan Social Impact by Design in BoTu

Vrijdag 17 mei a.s. van 10.00 uur tot 13.00 uur
Locatie
Huis van de Wijk Pier 80. Rösener Manzstraat 80

Aan wie is de Open Oproep gericht?

Deze oproep is gericht aan creatieve ondernemers, bedrijven en burgers die kansen zien om van Bospolder en Tussendijken  de eerste veerkrachtige wijken van Rotterdam te maken.

We zijn op zoek naar partijen die bereid zijn om mee te investeren in het verder ontwikkelen van BoTu. Uw idee of bijdrage kan groot of klein zijn.

De thema’s waar we ons op richten zijn: (1) werk, taal & schulden, (2) zorg, jeugd en opvoeden en (3) energie, wonen & buitenruimte.
Vernieuwende ideeën op andere thema’s zijn ook welkom.

Cruciaal in de aanpak is dat er verbindingen worden gelegd tussen de verschillende thema’s. Integraal werken is het vertrekpunt. Een voorbeeld van een opgave binnen deze thema’s is het Visserijplein.

We organiseren op 17 mei van 10.00 – 13.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst in Bospolder Tussendijken. Tijdens de bijeenkomst geven wij nadere informatie over Social Impact by Design, het proces, de opgaven en kansen.
U krijgt uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst biedt ook de kans om andere geïnteresseerde partijen te ontmoeten en een team te vormen.

Aanmelden noodzakelijk

Op www.gobotu.nl kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst en leest u ook meer over Social Impact by design

Als u vragen heeft die u graag voor de voorlichtingsbijeenkomst beantwoord wilt zien, dan kunt u ook mailen naar info@gobotu.nl.
Wij zullen u zsm antwoorden.