Beter voor BoTu en beter voor het milieu

Energie in en met de wijk

 

Beter voor BoTu en beter voor het milieu. Met zijn allen willen we de overgang naar duurzame energie steeds makkelijker en betaalbaar maken voor alle bewoners van Bospolder Tussendijken. In de samenwerkingsovereenkomst (‘SOK’) spreken we af hoe we de komende jaren samenwerken. Iedereen die wil, kan die afspraken ondertekenen. Doe je mee?

Wat is het doel?

De wijk stapt over op duurzame energie, dat heet de energietransitie. Daarbij kunnen we samen energie besparen of zorgen voor een opleiding en werk. En we maken de wijk groener of verwarmen onze huizen zonder aardgas. Om te zorgen dat dat lukt, gaan we samenwerken.

Hoe willen we het doen?

Iedereen die betrokken is bij Bospolder Tussendijken werkt samen: de bewoners, initiatieven en ondernemers, de gemeente, de woningcorporatie en het energiebedrijf. We gaan het samen uitproberen en samen leren. We zijn met elkaar verantwoordelijk. Daarvoor moeten we allemaal open en eerlijk naar elkaar zijn, en vertrouwen in elkaar krijgen. Dat kost tijd en is soms ingewikkeld, maar we zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen helpen om er allemaal beter in te worden.

In de afspraken staat:

  • Welke waarden delen we, wat vinden we belangrijk?
  • Hoe werken we slim samen?
  • En met welke projecten kunnen we nu al aan de slag?

Benieuwd? Je vindt het in de SOK!

Heb jij hier ook ideeën over? Doe je al iets met duurzaamheid? Wil jij ook meedoen? Iedereen die meedoet, heeft een stem. Onderteken de afspraken (de ‘SOK’) en laat weten wat jij vindt op www.bit.ly/psbijdesok

Lees alvast wat de eerste ondertekenaars zeggen!

Alles op een rijtje:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.