Wat is MAD?
Media Atelier Delfshaven (MAD) is er ter ondersteuning van zelforganisaties en (sociaal maatschappelijke) startups in Delfshaven. Om je als (wijk)organisatie te ontwikkelen en te profileren wordt mediatechnologie steeds belangrijker.
MAD leert jouw organisatie effectief te communiceren. Hoe en wanneer kun je welke media effectief inzetten? Zo ontwikkel je in de praktijk jouw mediaskills. Zodat jij daar na een half jaar zelfstandig mee verder kunt.

MAD is ook een plek waar je je netwerk vergroot en elkaar bij het realiseren van eigen communicatiedoelstellingen ondersteunt. Aan de hand van zelf gestelde doelen volg je een traject, bestaande uit masterclasses, lessen en begeleiding. Zo worden de verschillende elementen van een goede communicatie- en multimediastrategie uitgebreid behandeld en kunnen deelnemers het meteen toepassen.

MAD in de praktijk
1. Na jouw aanmelding word je uitgenodigd voor een aannamegesprek. Hierbij staat centraal: waarom investeren in communicatie? Wat wil je bereiken? Waar liggen kansen en knelpunten in de externe communicatie?
2. Vervolgens stellen wij samen een actieplan met doelen op!
3. Met het MAD ga je twintig weken, tenminste vier uur per week, aan de slag om die doelen te realiseren. MAD ondersteunt daarbij met relevante masterclasses en coaching.
4. Aan het eind van het traject kijken we samen terug naar de behaalde resultaten. Werkt de verbeterde communicatie-inzet en hoe nu verder?

Wat kost MAD?
• Dankzij de ‘Couleur Locale-subsidie zijn er maar liefs tien gratis cursusplaatsen ter waarde van € 795,- per ronde beschikbaar. Voor vijf tot acht wijkorganisaties uit Delfshaven, die hun externe communicatie structureel willen verbeteren.
• Alle deelnemers kunnen zonder gebruikskosten van de faciliteiten van het MAD gebruik.

Wees er dus snel bij en meld je aan via mediaatelierdelfshaven@gmail.com!