Deel je plannen op 23 oktober

Een herkenbaar informatiepunt als entree voor toeristen en bezoekers van Delfshaven. Gecombineerd met producten ’Made in Delfshaven’. Denk aan iconische t-shirts van Mwah, koffie, stroopwafels, kleding, meubels. En misschien ook nog wel een kopje koffie. Dat zou ook een mooi startpunt zijn voor de exploitatie van het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug. Het idee is om het oude brugwachtershuisje van de Lage Erfbrug te transformeren tot multifunctionele kiosk. We zoeken een ondernemer die dat kan waarmaken. Ben jij dat? 

Heb jij een goed concept voor dit unieke gebouwtje? Breng jij slim lokale waar aan de man? Maak jij de verbinding met de initiatieven in Historisch Delfshaven? Of heb je een ander idee? Kom je plan pitchen,maak contact met andere initiatiefnemers of lever op een andere manier een bijdrage aan een leuker Delfshaven! Deel je idee op 23 oktober om 19:30 uur 2017 bij Schiezicht en maak het waar!

Op 15 november 2017 moet je plan uiterlijk zijn ingediend. Alle info staat in 170915 A4 uitgangspunten De uitgangspunten, foto’s en voorwaarden kun je ook terugvinden op de website http://brugwachtershuisjes.nl.

Meer info?

Lotti Hesper | Stichting  Brugwachtershuisjes | lotti@brugwachtershuisjes.nl | 06-4421 5656