LUCHTPOST NU ENVELOP

Wil jij ook luchtpost ontvangen?

Woon je in BoTu en wil je deze zomer luchtpost ontvangen? Stuur dan je adres naar Hieke Pars via pars@hiekepars.nl

Als je je hebt aangemeld ontvang je per post een envelop met (verrassing!) en vraagt Hieke jou een korte reactie terug te sturen.

Ken je bewoners die ook graag luchtpost willen ontvangen? Zij kunnen zich ook aanmelden bij Hieke.

LUCHTPOST/NU  is een kunstproject van Hieke Pars, beeldend kunstenaar en bewoner van Bospolder Tussendijken . In juni, juli, augustus en september nodigt zij bewoners in Bospolder- Tussendijken uit om deel te nemen aan LUCHTPOST/NU

Werk in de energietransitie

Werk in de energietransitie

Steeds meer mensen stappen over op duurzame energie.  Ze vervangen hun verlichting, isoleren hun woning, leggen hun daken vol met zonnepanelen,

Jaap de jobhunter

Jaap de jobhunter

Jaap de Neef is jobhunter en jobcoach voor BoTu. Elke maandag is hij te vinden in Jong Delfshaven waar hij werkt als bemiddelaar en adviseur voor mensen met een bijstandsuitkering.

BoTu Community

BoTu Community

Hoe wordt BoTu een levendige en veerkrachtige wijk? In BoTu werken we aan het versterken van de gemeenschap, ook wel Community Building genoemd.

Energiecoaches in BoTu

Energiecoaches in BoTu

Duurzaamheid en energie zijn belangrijke thema’s in BoTu. De wijk moet van het aardgas af en minder CO2 uitstoten. Voor veel bewoners is de zogenaamde energietransitie echter nog een ver van m’n bed show.

Vier pleinen op de schop!

Vier pleinen op de schop!

Een van de ambities van BoTu 2028 is een groene wijk met meer plek om te spelen en te ontmoeten. Na de zomer gaan we aan de slag met maar liefst vier pleinen! In Bospolder pakken we samen met de Dakparkschool,

Team Gijsingflats van start!

Team Gijsingflats van start!

Op donderdag 2 juli jl. vond de aftrap van het team Gijsingflats plaats! Havensteder is van plan om de Gijsinglaanflats te verduurzamen.