Op 9 juni 2018 van 19.30 tot 23.00 uur zal de eerste editie van ‘Zomers Genieten!’ plaatsvinden op het Dakpark Rotterdam, Hudsonstraat te Delfshaven. Het evenement is een initiatief van vijf communicatiestudenten van de Hogeschool Rotterdam. Doel is het Dakpark meer bekendheid te geven.

Door middel van het muziekevenement Zomers Genieten! willen de studenten verschillende culturen met elkaar verbinden. Tijdens het evenement wordt er swingende, zomerse live muziek gespeeld en kan met genieten van een hapje en een drankje. Bezoekers kunnen loungen, maar er is ook genoeg ruimte om een dansje te wagen! De toegang van het evenement is gratis en iedereen is welkom.

Stichting Dakpark zet zich in voor een veilig, mooi, schoon en (vooral) een gezellig park. Het Dakpark is het eerste en het grootste openbare dakpark van Europa. Het park is een initiatief van bewoners en gerealiseerd samen met de stad en met projectontwikkelaars. Het Dakpark is één grote, groene ontmoetingsruimte waar verschillende activiteiten georganiseerd worden. Voor jong en oud!

Om op de hoogte te blijven van het evenement, kunt u Het Dakpark volgen op Facebook en Twitter. Ook kunt u zich aanmelden via het Facebookevent Zomers Genieten! 

Voor informatie over het evenement kunt u contact opnemen met Lotte van der Star.