Wijkdag: zaterdag 16 september

Beste buurtgenoten,

Wat maakt een buurt echt bijzonder? Dat zijn de mensen die er wonen! En daar hoort u ook bij. Daarom willen we u graag uitnodigen voor de gezellige bijeenkomst van de Wijkraad op zaterdag 16 september 2023.

We geloven dat uw stem van grote waarde is voor de toekomst van Bospolder, Spangen en Tussendijken. Uw ideeën kunnen onze buurt nog mooier maken dan deze al is. Daarom horen we graag van u tijdens deze middag.

Zaterdag 16 september
12:00 – 17:00 uur

Park 1943

Er staat ook een initiatievenmarkt op het programma. Hier krijgen buurtbewoners en lokale organisaties de kans om hun nieuwste projecten te presenteren. Een bron van inspiratie om samen onze buurt te verrijken. We kijken er naar uit om u te verwelkomen. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol bruisende mogelijkheden voor Bospolder, Spangen en Tussendijken!

Met hartelijke groet,
De Wijkraad Bospolder Spangen Tussendijken

Stuur een mail naar wijkraadbotuspangen@gmail.com